Vzpomínkový dalekohled je poutavý, výstižný název. Ač je báseň rytmicky volnější, volba slov se mi zamlouvá ("nacházíme se v labyrintu všech ztracených let"), některé obraty jsou opravdu pěkné. Myšlenka, kterou báseň vyjadřuje, je jasná a čtenář se s ní dokáže snadno ztotožnit.
Na začátek to není k zahození. Ještě se tu u tebe někdy objevím :). Vítej v modrých vodách!
PS: Líbí se mi tvé jméno, Solitérko *.
20.05.2021 15:03:34 | Rozmarýna
Ahoj a vítej, spíše by se hodil název vzpomínkový kaleidoskop :o) Pěkný start, i když tam jsou ty pavědecký nesmysly, které nemusím :o) Útěcha v něčem jako paralela je záludné, jedno utrpení stíhá druhé :o) Iluze je vždy iluzí, ať se pojmenuje jakkoliv.
20.05.2021 12:36:11 | Crazymike
Děkuji za komentář, vážím si všech postřehů. Vím, že báseň obsahuje mnoho chyb. Abych je mohla v následujících dílech odbourávat, přivítám každý názor.
20.05.2021 12:55:25 | Soliteria
Piš tak, jak uznáš za vhodný, to jen já mám takový bláznivý postřehy :o) chápu, že toto dílo je závislé na iluzi času, proto to hledání, nikdy se nenajde to, co se hledá. Protože to neexistuje :o)
20.05.2021 12:58:15 | Crazymike
Žádný postřeh není bláznivý,ckdyz ho tak cítíme. Mám radost, že jsem se o to co cítím já mohla podělit a najde se někdoy kdo si to přečte a sdělí mi svůj pohled Děkuji
20.05.2021 13:15:19 | Soliteria