Zůstala láska
Ticho ruší vlnky větrem hozené
Teplý vánek jejich těla laská
Nad vodou šidélko letí zelené
A v nich se rodí láska
Prsty s prsty se v tichu propojí
Z očí do očí spolu si zahledí
Dech s dechem s vánkem se zatočí
Rty za rty beze slov tiše vykročí
Pak spojí se v polibek
Vlnky dál břeh řeky hladí
Jazyk s jazykem si pohrají
Šidélko odlétlo do dáli
Zůstala láska a ti dva s ní…..