Láska
Láska to je mocná čarodějka,
proto nebuď k ní lhostejný,
i kdyby ti ukázala svou druhou tvář perverzní.
Někdy se může povrchní zdát,
ale nenech se tím zmást.
Jdi do ní naplno, do hlubin ponoř se,
najdeš tam tu největší slast,
i když bolestná se může zdát.
Láska nemá ráda řetězy,
svoboda a důvěra jdou spolu za ruce,
ale nezapomeň,
že je potřeba závlahy.
Zavlažuj ji svojí touhou a něžností,
vždyť stačí i drobnosti.
Odpusť lásce její chyby,
nepřemýšlej co by kdyby.
Přečteno 417x
Tipy 18
Poslední tipující: Paulín, Achilleus Naso, Solode, psorm, Dejvis, Emily Říhová, Jackyl, Pittoresque, Iva Husárková, Frr, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)