Tak na to si rádi připijme
pozvedám svoji skleničku
a v každém doušku objevme
kus srdce i lásky víc než trošičku :)
Krásný den, Petrzálku :)
29.05.2021 23:24:57 | Emily Říhová
S člověčinou plnou citu
tepe srdce celý den
šťastní za to,
že máme lásku
vše zvládáme s úsměvem *ST ;)
..jde to vždy líp
24.05.2021 11:54:23 | jenommarie