Netykavka & Brigádník
kytičky jsou dneska samy
nikdo je nečte
jen postarší pošuk za keříčkem levandulí
vzpomíná že ještě žil
a jak by se plavil múzou slečen
dědek na procházce pouští cirkulárku poznámek na bábu
a bába na něj také má nabroušených slov
…
že zrovna já
jsem tu zahradní brigádu s ubytováním v hotelu bral
to vážně musím poslouchat že nepřivezli salát?
…
o půlnoci
čeřím bazén
hvězdy jsou dneska samy
jen netykavka recepční si rovná punčocháče
za sklem si domlouvá rande
už se vidí u moře
jen na mě zahlíží její bordó outfit
jako bych byl zavřen mrakem v mé hlavě plné bylin
přec uletěly ven
z modráskového srdce
co sem stále tlačí deště
na sluníčku
ve vysoké trávě bude čnět růžové rdesno
a mě je už teď teskno
proč já vždycky mám takovou smůlu
u slečen
lepší je bazén
léto
a báseň v plavkách
nebo aspoň netykavka?
zítra ti sem přivezou sekačku
recepční
jde domů hrát golf
takže koukej kvést
nebo uvidíš duhu!
Přečteno 152x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Marten, Krahujec, Frr, Vivien, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)