Nesnesitelná Romance
jestli něco v tesknotě nesnáším
pak
to jsou
všechny tvoje medy
být mladý
zajícem před nimi peláším
jen si dámo mysli
na posedy
potom za večera píšu mrtvé váze
chodím sám
a život nevnímám
sladké doteky
tvé
ohně na podlaze
rozsypaly vanilku .. ještě!
… se po té usmívám
časem na dřevo pozvou se truhláři
hoblovat budou
že červen hřeje noc
vymění se suk
a kostky ledu s hudbou
zchladí pryskyřicí
slzavou minulost
pod níž se dívám na spodky esaři
jak na něm ležíš
a říkáš ani muk!
koberec nádherný pro bosé mámení
lak na nehtu svítí
vábený hvězdami
na běloučké pleti
hladce jeti kvítím
sklínka vína
rty
na čtivé záznamy
dřevěná podlaha
jak taje
ta je ti tvrdá dívko svá a hrdá
sténáš a není ti to dost
od krbu večera poleno si praská
smůla hoří
medová nevěra
a ty máš lesy v mechu pro radost
a šeptat že je láska?
dřevo však dřevu mě se podobá
klesám
ve stínu listnatého
stromu
stávám se dřevěný
a vrásky na kmeny
indiánské slunce
a já
nejdu domů
Přečteno 207x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Čottomatte, šerý, Psavec, Avola, Vivien
Komentáře (2)
Komentujících (2)