Anotace: ...A
*
Mám motýly v břiše.
Držím je tam už tři roky.
Přes jiný lásky a rozchody
Ty vždy budeš na prvním místě.
***
pěkné :*)
05.06.2021 23:07:35 | Divíšek.
Děkuji ;)
08.06.2021 16:52:57 | Týna
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?