Za Ostnatým Vztahem
za ostnatým vztahem
počítejte do noci
záletníky emocí
raz
dva
psí
… a můžete mi říci
proč vás uchvátili dinosauři vzteku
protože velitel je tvůj anděl
a já jen řadovým pěšákem
smetené šachovnice života
jíž chtějí
ještě přece jen
vidiny léta
zvednout
než je rozehrají
perseidy svými hvězdnými šepoty
hm
a kolik vám je let
zeptala se
tři zelené čtverečky a kolečko plné dříví
zahleděl jsem se do ztracena
a dál už nic nevím
v modrých rukavicích držela injekční stříkačku
a mňoukající vojáci střežili tu zimní zahradu
Přečteno 169x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Marten, Psavec, mkinka, Jackyl, Frr, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)