Omluva
Anotace: promiň mi to ....
Miluju tě a nechtěl sem ti ublížit,
svůj výraz ve tváři měl sem snížit.
Opravdu sem tě nechtěl rozbrečet,
potom nad sebou sem chtěl brečet.
Naše láska a něha je velké štěstí,
může prasknout jak jarní klestí.
Komentáře (0)