Anotace: ...
Takových ,,kaněk" mám na duši více, ale musím se přiznat, že jsem z každé dokázal udělat to dobré. Je to (snad) na každém z nás, že dokážeme s odstupem času na věci nahlížet jinak. Nicméně to ,,čekání", než se námi druhý opije, je vskutku zrádné a mnohdy bolestivé, pravda pravdoucí! Palec nahoru.
11.06.2021 13:39:55 | Loc06