Anotace: ... ..
Přesně tak..nikdo ale i tak..právě když to sám člověk zvládne měl by se po zásluze pochválit:);) ** ješita trochu malý a oprávněně ..být musí..malinkatý..určitě;) Jde to i bez bouřek..
11.06.2021 21:57:20 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?