Pane já zase píši Vám
ty verše co jste položil
na modrý ubrus Literu
hřejí a hladí jako sen
a uvnitř srdce hluboko je mám..
Že nejsem básník?
Hm..s tím se poperu ..
Však díky Vám
rozzářil se umračený den...
18.03.2007 23:39:00 | Nút