Možná
Anotace: Tak si mě představ jako já Tebe stvořím si večer před spaním, tak si mě představ jako já Tebe, než přijde zase svítání.
Možná mi chybíš v tuhle chvíli,
mé srdce po Tě láskou šílí,
kde jen jsi,
kde Tě hledat mám?
Možná mi chybiš v tuhle chvíli
a stěží spolu dojdem k cíli,
já sama jsem
a Ty seš sám.
Možná mi chybíš v tuhle chvíli,
pláčou pro Tebe v lese víly,
bez Tebe lásko
usínám.
Komentáře (2)
Komentujících (2)