Proč zas já...
Anotace: Dotkni se ruky, co pro Tě pláče, dotkni se kytky z květináče, život je dlouhá řeka. Dotkni se retů co po Tě touží a kytce nalej třebas vodu z louží, na závlahu Tvou čeká.
Proč zas já,
ptám se po tisící,
večer si musím svítit svící,
proč zas já?
Proč zas já,
ptám se po desáté,
ráno musím vstát o půl páté,
proč zas já?
Proč zas já,
ptám se po stoprvé,
toužím být součást Tvojí krve,
proč zas já?
Proč zas já,
ptám se nekonečně,
mám v životě se trápit věčně,
proč zas já?
Proč zas já,
ptám se naposledy,
neumím rozpustit Tvé ledy,
proč zas já?
Proč zas já,
mlč a nebo říkej slova,
proč zas já,
toužím Tě vidět znova?
Komentáře (2)
Komentujících (2)