Anotace: ... ..
Tak mne při čtení tvého haiku napadlo, proč nemohou mít ježci trvalou. To by bylo funění po polibku až by se chtěli odtrhnout...a podobný nápad dostal vynálezce suchého zipu :o)
13.06.2021 00:56:35 | Jackyl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?