Snažila bych se
Anotace: ...o nemožné kdyby to šlo...
Stála bych ve sněhu bosa
a v poušti v kabátu,
jen nepoznat jak platí
se za lásku...
Neznat slzy neštěstí a bolu
jak snadno se uvěří krásným slovům!
Plavala bych proti proudu,
hlavou bych šla proti zdi
jen nedoufat v plané naděje...sny
Naučila bych ryby chodit
proč? Proč každou noc musím slzy ronit!
....
Protože poznala jsem lásku a ona mě zradila
a moje city ranila...
Komentáře (1)
Komentujících (1)