Když jsem uvíznul na poušti vlastního bytí,
tu přichází Malý princ co uvnitř byl dlouho skrytý
a dřív než staré programy tohoto světa dozní,
budu mu tvrdit ,že jsem přece člověk seriózní
co velice důležitými věcmi se zabývá
a na nic už jiného času mu nezbývá...
Však jediným dotykem vzbuzeného ve mě človíčka,
vzácná je každičká, maličká chvilička,
je nádherné jak v tobě se všechno úží,
když smět můžeš přivonět k jediné růži...
Pak zbytečné jsou všechny tvé pozemské boje,
to seriózní je ,že je jedinečná a je tvoje,
že jiná nežli ona v celém vesmíru není ,
to proto ,že jste vroucím citem,duší propletení...
I když poznáš ve svém putování,
mnoho květin krasnějších,
však budeš cítit prázdno v dlaních,
žádná nemá její smích...
Vždy když od ní odchaziš ,
hořké slzy kanou,víc už nemohu,
však milionů rolniček slyšíš smích ,
vždy když pohlédnu na hvězdnou oblohu...
Chci stále pečovat o svoji Růži
a v její přítomnosti stále být
a cítit hluboko v sobě husí kůži,
že nechal jsem se ochočit...
Co budeš mít, až odejdu?
Tu barvu pšenice, co připomene mi tvé vlasy...
14.06.2021 14:21:47 | Lili Starr