Anotace: ...
Jsou místa
kde ráno vidím stín
možná jsi to ty
a když se svlíkám
voní mi vítr
vzdálených chvil
naštvu se
vlastně jen tak krčím nos
když zaprší/š
.....
Pěkná mini, mně voní vítr od ženy, když se svléká :)
15.07.2021 09:10:03 | Ray Magini
A to je dobře :-))
15.07.2021 13:34:45 | Kett
A když zbystřím na modré Kett, nenaštvu se, a nos? No to už vůbec!
15.06.2021 22:37:59 | Vivien
Díky Viv :-))
16.06.2021 10:54:34 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?