Dej Mi Naději
podívej se citem
jaká je mé lásky hra
jak plujeme mořem za bójkami dál je tma
a vezmi si mé nádechy
plavců už teď tonoucích
vezmi si je dál než tmavovlásky za noci
a potom se měj
ahoj
jen měj
a nebuď na ně zlej
kouzlo...
za té noci hrály gramodesky známý děj
my jsme pluli bytem
co je jindy tak prázdnej
v úsvitu ke králi doteky zvou loďky citu
a vzaly nás do dálí tam kde hvězdy na blankytu
blednou ...
a pomalu svítá … dej ...
řekni svým emocím
byla to jen
špatná hra
nebudeme vítat co se první vlnou zdá
a dnes nezdá se mi o mořích už vůbec nic
leda o těch vzdálených
když se dívám na měsíc
ahoj
jen měj
a nebuď na ně zlej
kouzlo a hned řekni štronzo
Přečteno 179x
Tipy 12
Poslední tipující: Jackyl, mkinka, Psavec, šerý, Alice Ptáčková, Vivien, Pettie, Frr, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)