Sedím pri okne.
S hlavou sklonenou
a kávou čerstvo zaliatou
píšem báseň do oblakov
O nás dvoch.
Koľkokrát
sme z toho okna
hľadeli spolu
a robili si navzájom
nejakú tu zlobu?
počúvali slová
múdrych pánov slova
a hýbali sa
do rytmu zabudnutých melódii...
Už však nie sme my
Sme len ja a ty
Rozdelili sa naše cesty
a teraz musí kráčať každý sám.