Přijela jsi, lásko má.
Anotace: Ze sbírky Kamarádům 2021.
Přijela jsi.
Lásko má.
Šťastná.
Žádná tvář kamenná.
Ty v srdci nejsi zjizvená.
Mluvíš a jsi slastí krájená.
Jenom má.
Blažená.
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)