Nadějné Závratě I
bělavý čerte
káča se netočí
v zimních zahradách
když jsou hvězdy nocí
a já se ztrácím před krásou
ty máš zase pocit
že jsem
s jinou
s jinou sedíš roztěkaný
až zahledíš se
do okna
čekáš s pružinami
bude jiskřit?
ochotná?
změní se led v plání
odrazíš tmu s talířem
sněním pod hvězdami
chrastíme si ve víře
ufo je tu stále
i déšť co halen ligotá
ataky tvých dále
jak smirková dobrota
tak já to v dílně rozdělám
do světa nás vezmou
s jinou
když jsou hvězdy nocí
se ztrácím
a před krásou ty
máš zase pocit
že nejsem
že na milování musíš mít horizont
abych byl
a udělal to
hvězdné nebe
v zimních zahradách
kruh se už otevřel
a doteky zla nejsou nic platný
vida
vlček
přece jen roztočil se
pilotuji plecháč
to ještě dám
ale ta káča
ta mi nějak uletěla
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)