Dlaň v dlani
Anotace: ... kdysi bych napsala věnování "své lásce"
Ledabyle tisknu tvou dlaň
(kdysi dávno bych dodala oslovení lásko)
Přitom už dlouho šilhám po jiné.
Ani ne tak cizí - teď už "něčí"
Pro zbytek vztahu tisknu tvou dlaň...
Ani ne ze zvyku, spíš kvůli křeči
Komentáře (4)
Komentujících (4)