Milý Gregy, zdravím tě i já. Ty se nezdáš - myslel jsem, že Racek a Kamenný svět jsou vrchol. Mýlil jsem se. Nejlepší na tom je, že báseň odráží charakter člověka.
15.03.2007 22:23:00 | Pilous
Díky, za komentík, mimochodem Tvé básně hodnotit netřeba, jsou tu jasnými perlami:-)
15.03.2007 20:37:00 | grázlík
Díky za vaše připomínky. a Favi, to je vzpomínka, ta holka mě tak inspirovala, ta mě tak dráždila smysly! Hm, Jana...
A Levandulko, zůstalo jen to krásné. Když miluju, tak navždycky. A ne trýznivě, ale s úsměvem na tváři. A díky za starost. Jednou Ti o ní a dalších budu třeba vyprávět...
15.03.2007 16:01:00 | Gregy
Gregy... rve mi to srdce... až se setkáme... povíme si
(a je mi jedno, že je to historický výkřik, všichni je v sobě máme a vláčíme s sebou... jako kouli na noze... jako ptáka nad námi... jako úsměv i slzu v sobě)
15.03.2007 08:18:00 | Levandule
...já píšu o bláznění,
ty o "umírání"...
a přitom oba dva
myslíme na létání...
:o)
...jo, ty "náhody"...
15.03.2007 07:54:00 | Cecilka