Je to ako hra
na mačku a myš
Neveríš?
Ver mi,
že sa presvedčíš,
keď vystrčím svoje pazúre.
Utekám ti,
chceš ma chytiť
vieš, že si tým
môžeš len ublížiť.
Ale ty sa nevzdávaš.
Nemôžeš to siliť,
som strašný cynik
nepoznám zvyk,
nechcem stereotyp
mám z neho strach
tak ako z každého z vás.
Sladký flirt omračujúcich krás
Utekaj a prosím,
neobzeraj sa späť
nič dobré ťa tu nečaká
len samá života nástraha.
Som dobrý spoločník,
dokým do vzťahu nevstúpi láska
tá básnikmi oslavovaná kráska,
potom sa mením na pumu,
ktorá trhá zvnútra
pomaly a rezko,
odíď kým nie je neskoro.
S politováním musím konstatovat, že použitá personifikace vaší osoby s horským lvem je neskutečnou pitomostí, neznalostí a hulvátstvím chorého mozku na hranici duševního exhibionismu.
24.06.2021 22:12:44 | Lesan-2