Banánové Doteky Nebe
Tvé 'ze střechy!' zas na nás u pokojů
Dál v podkroví zve k tělu vábné víly
Kam hledí banán zaklínači bojů
Jsme asi sami a flirt rosu schýlí
Smích tužbě mé dá ohně na panáky
Číst ženu z nebe šortky na mých studů
Snad otrok je co soucit mezi maky
Mé introvertky šat šik mě tu budu
Svléct sladce sluhu srdce zkoseného
Kdo napoví jest u svých stenů šalby
Až mihne bledá Luna ukojí ho ...
Boj medový trest půvab zulíbal by
.. Po pluji tiše v banánovník světem
a zakončím svůj život šťastným květem