Ve Breku Roků
Uzoufán příšeřím zelením slepotu
Oplodněn ve větru setmělý
Tvořím sny harpyjí v srdečním šepotu
Záhrobí křesané neměly
Polibky přeskočím vidinou oblaků
Zčernale vzpomínkou umírám
V duši vzdor navrátím obrazy opaků
Vřískaje přízrakům umírám
Bez srdce neviny v trosce dny prokleté
Tóny plank věnuji pro viny
Ptám se jich kdy už mě s věrností pošlete
Citové ostřící skloviny
Zůstal jsem tonoucí ve breku roků jé
Slza mé bezmoci polibku děkuje
"Citové ostřící skloviny" - to je ta z věcí, u které mě štve, že nenapdla mě:)
ono je tam toho samozřejmě víc (až moc) ale tahle vede...
... lahodí...
28.06.2021 08:14:13 | Sonnador