Láska
Kam si srdce ráno sedá ?
sedá si mi do klína.
Moje duše Tvoji hledá,
moje tělo vzpomíná.
Srdce se mi otevírá,
jako z rána květ,
moje lásko,Tvoji ruku
pomaloučku veď.
Ať se srdce otevřené
Tvojí láskou naplní,
ať se tělo ve Tvých rukou
celé touhou zavlní.
Duše se mi v hrudi zvedá,
bojím se, že uletí,
to jen Tvoji duši hledá
skončí spolu v objetí.
Přečteno 312x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, marketkova, mkinka, Frr, Akrij8, vůně mraků
Komentáře (7)
Komentujících (4)