První..po přečtení názvu
..mě napadlo..zda nestudí.
A báseň..odkapala
...slovíčko za slovem
..snad po hladké kape
..dávno možná tomu
a radost
..prý je v každé kapce
..za zrcadlem
..projdeš a bude.
Zda je to snadné
..nikdo neptá..se tě
ale jistě tam je.*ST
Opatruj se.pa M.;)
30.06.2021 11:36:12 | jenommarie
nevím si rady s očními dětmi... ???
30.06.2021 08:44:58 | Sonnador