Dotknout se a najít
protože i v mžiku hvězdného světla
který je jenom odrazem minuloSTi
se snažíme vnímat a cítit
jsou uvnitř nás
ta nutkavá
já a TY
a až komnaty věží otevřené budou
vzájemně se více pochopí **
Krásné Jituško.
Omlouvám se za dlouhý list ;):)
30.06.2021 12:06:37 | jenommarie
Děkuji moc, milá kamarádko, děkuji za velmi citlivý komentář a moc si ho vážím. Přeji ten nejkrásnější den.
30.06.2021 12:26:44 | mkinka