Přeji si život.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Přeji si život.
Lásko má.
Za sebou mám pád.
Nesoulad i svár.
Možná i dnů pár.
Žiji a pomalu umírám.
Sten má i svůj klad.
I v poslední vteřině
Tě mám neskutečně rád.
Jedna píseň vstává z breků.
Řekni, že přijdeš ke mě
nebo že jsi tu.
I to pohladí mě.
Budu spát krásně a snít jemně.
Tesař by udělal sochu.
Já chci ženu, ne mouchu.
Bez lásky není života.
Zabíjí prázdnota.
Přijď mé srdce života.
Přečteno 253x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Vivien, Psavec, Protos1182, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)