@
Extrémní zamilovanost
Předávkováni silnou biochemickou látkou l
Ležící bezvládně na dece a sotva dýchající
-omámeni dopaminem proudícím celým tělem,
kdy až do morku kostí - proudí vzájemná sympatie
a do jádra duší se i Tobě probouzejí nadpozemské proudy
a hlavně ten oxytocin, není divu, že se jeden může stát závislým :)
09.07.2021 09:30:14 | Sonnador
Od přírody popouzení a počítala s lidským rozumem. Chudák, mnoho altrnativ pro "inteligentního" člověka již neměla.
08.07.2021 23:54:37 | šerý