Insomniak
Anotace: ... .. zas 3, ty já a
V mé posteli je slabost hledání
že nechal jsem tě bubnovat
ve světě dešťů sivých
V mé posteli tvé kapky dešťové
připomínají tvůj smích
Stékám pomalu slova ostrova
polštáře ztrácejícího sníh
Stékám do spárů hvězdy dešťové
srdce čte hřích ve vichřicích
V mé posteli tvé slzy notové
mlčky sbírají třpyt v dotecích
V mé posteli leží snad lovec
nedokážu se dotknout knih
a číst na dobrou noc
Stékám pomalu do tmy andělů
a stejně tě vidím ležíš na mně
a chceš ...
Stékám do spáru cikánky něžné
nedokážu říct lež
V mé posteli je slabost hledání pravdy
když slečna miluje naposledy
aby to chtělo neusnout navždy
Přečteno 143x
Tipy 14
Poslední tipující: Bunney, Iva Husárková, Vivien, šerý, Medved23, Psavec, Frr, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)