Je zboží s krátkou dobou trvanlivosti....
Anotace: Láska...... Opět momentovka
Nadšení tvé vyšumí
jak bublinky z levného sektu,
láska tvá zvětrá ti v svědomí,
možná to není tak, možná se pletu.
Upřímnost pokryje se vrstvou plísně,
tvých i mých lží, vzdorů a tísně.
Láska tvá podlehne zkáze snadno,
zahrávat si s ohněm není radno.
Oheň to všechno spálí a spolyká,
bolest bude obrovská, jizva veliká.
Spálenina 3. stupně - seškvařená kůže,
život nenosí nám jen vonící růže.
Potom tvůj mozek zaplaví slz řeka,
kdo mohl vědět, že i tebe to čeká?
Musíš to všechno brát s velkým nadhledem,
své srdce schovat si pár metrů pod ledem.
Komentáře (3)
Komentujících (3)