Záměr básně je podle mě zcela jasný, jen tím oběšením si nejsem jistá. Trochu dramatické, ale možná schválně.
13.07.2021 15:10:55 | Marry31
Báseň hovoří o psychosomatických změnách v člověku trošičku jinou formou.Nevím, jak přesně vyjádřit. Je to těžké.
13.07.2021 15:13:39 | mkinka
Tak trochu jinak sis v této odběhla, paráda mkinko.
12.07.2021 12:12:44 | Vivien
Milá Vivien. Děkuji za zastavení. Pozadí této básně mluví o psychickém vypětí, který člověk tu a tam prožívá, aniž by chtěl a závěr ať se stane cokoliv, měl by se naučit mít se rád. Já nevím, jestli je vystiženo správně.
12.07.2021 12:19:39 | mkinka