Kapky smáčí zem
V kalužích zrcadlí se nebe
Já tiše stojím vedle tebe
Poslouchám deště šum
Nemluvíš, mlčíš
Jen ruka tvá tu mou drží
A souznění mezi námi
Skrápí ten déšť kapkami
Co padají dolů
Já vím, že čekáš
Až dojdeme domů.....
Nádhera!
23.07.2021 22:36:03 | AngelDerring
Já bych to domů nevydržel :)
14.07.2021 13:23:45 | Ray Magini