Zachraň mě
Kdo líbat chce
vždycky si důvod najde.
Květiny voní na louce
než slunce znovu zajde.
Nespěchám pohledem
očima pomalu tě ožižlávám.
Jen měsíc pluje s nadhledem
já podlehnutí očekávám.
Zas na kolena sražen budu
svou tíhou v mysli bouře.
Zřídka dbám rad od osudu,
spíše nakloněn jsem vzpouře.
Spoutej mě za trest v objetí
uvězni mě v mojí touze.
Láska tvé činy posvětí
jsi voda v moji strouze.
Přijď ošetřit mé rány
až na jednu tu nejhlubší.
Já otevřel jsem tobě brány,
do srce co ti moc sluší.
Přečteno 241x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., mkinka, Pittoresque, Iva Husárková, šerý, Psavec, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)