Kde jsi a ve kterých vratech,
kam tvé kroky míří?
Mám to pořád na talíři,
dívko v kostkovaných šatech.
Úsměv, co ti sálá z líček
byl by živou vodou pro mě.
Vidíme se nenáhodně,
dívko v botách bez tkaniček.
Bav se třeba o počasí,
o tom, co je všude kolem
nebo zdali jsem tě hoden,
dívko s vlajícími vlasy.
Zkusme, co všechno dovedem,
třeba se jen usmát, smát se,
zamilovat se na zahrádce,
dívko s tak krásným pohledem.
Tohle muselo zabrat...
Třeba na mě zabral ne tak často užívaný obkročný rým.
12.09.2023 14:14:51 | Koala