Pravá láska.
Všechno je pomíjející.
Jen láska zůstává,
ale ta pravá.
Ne ta, co si na ní jen hrála.
Kdo podrží Tě v krizi,
když to a to schází,
to jsou lidé skoro Bozi.
A Ti hladí a vidí.
A přitom žijí příběh
běžných lidí.
Znám je.
Hladím je.
Jsou světlem v stínohře
a nádechem v mezihře.
Děkujme za ně.
Přečteno 224x
Tipy 14
Poslední tipující: paradoxy, Dejvis, Iva Husárková, Psavec, šerý, kudlankaW, Amonasr, Bunney
Komentáře (5)
Komentujících (3)