Mám rád.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Mám rád tu sladkost
v ústech.
Dotek Tvých rtů.
Kladný i zítřek.
Mám rád i
chlad z mraků výšek.
Nejsi niť, ani nejsi z třísek.
Jsi jedna z kytek.
Závidím zemi,
že rosteš do krásy
a slunce čechrá vlasy.
Kdepak jsi?
Pošeptej přeci.
Budou krásné časy.
Přečteno 189x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Psavec, Poetik, praetorian
Komentáře (0)