Anotace: … .. hořekující paprsky letní noci přiletěly pro ovoce, že se budeme dívat láskou, ale marně ani kyselá jablka nezastaví pád, a proč soví chce.. vždyť toto ovoce je na hřbitově, kde jsem právě před chvílí plakal, tak máš zde akrostišný ritornel z krchova.
Sova na jabloni -
ví zrají tóny Luny nesoucí zrak
chce netopýrem vidět na démony