Prostě nemohu
Anotace: Ač chci tak nemohu. Neumím to. E
Dohořívá knot.
Naděje již zmírá.
Hlas hudby z černých not
moji duši svírá.
Vedu souboj proti sobě.
Prohra visí na vlásku.
Už jsem jednou nohou v hrobě
a mám jen jednu otázku.
Má to vůbec smysl?
Život mnoho nabízí.
Mnohem víc než zasloužím.
Ke štěstí mě pobízí
po němž vždycky zatoužím.
Život říká lásku ber
a někomu ji zase vrať.
Nech už tvojich smutných her.
a smutek svůj už navždy zkrať.
Ale já to neumím.
Nevím co bych dělat měl.
Aspoň tomu rozumím,
že nemůžu co každý směl.*
Nemůžu kvůli sobě
*napsal bych skoro každý, ale nerýmovalo by se to.
E
Komentáře (4)
Komentujících (4)