Mohlo To Být Andante Con Moto
pojď se mnou
smutný muzikante
mnou pojď dát se do tance
zvána je láska na andante
budeme život neztrácet
krokem pomalým ne zdlouhavým
zakloním se ti
ať rosí hvězdy nebe
políbíš mi srdce
času dost do zim
hbitý jazyk tmy tě na mráz nezavede
melancholie mě jede
a zas já vedu sloto
samotářku chtěl jsem holku
leč nebyla pro to …
andante con moto
pojď se mnou
dívko radosti snů
mnou pojď rozkvést diviznu
lehneme si v lese
zapomeneš na peřinu
v níž anděl plakal v běsech
srdcem pomalým ne zdlouhavým
posadí se ti
na rosy štěstí nebe
políbím ti nohy
jazýčkem zralých vín
podzim je daleko a tmář city svede
svedla mě svedla raněná venuše
vedla svoje motto
nechtěj holku co má v merku
melancholické foto
mohlo to být hezké ...
nechala tě jít
a tak jsi teď proto
andante con moto
Přečteno 163x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, Vivien, Pamína, mkinka, Iva Husárková, Frr
Komentáře (0)