Nastupuj mi do nocí....a utíkej přes pražce citů vzpomínkám....to se mi nejvíc líbí. Mkinka
25.07.2021 09:30:35 | mkinka
jsem drak se mnou se nebudou bát vezmu i mrák :) mkinko, fajn komentář, jindy píšeš tak opatrnějc,že? líbí se mi, nojá, ale já už na to..tento se mi dneska zdálo o knihách z antikvariátu, o jedný, takový mini provedení, romantických básní, což asis tím nijak nesouvisí nebo nevím, nějak podvědomě třeba jo, že mám přestat i kouřit, tak ono jo to ponocování, doutník a koňak mě ještě drží při životě ač je teda jenom z rákosí a u rybníka, jo a psí, život je krásný...pes:))
25.07.2021 11:41:56 | J's ..
Hodně motivační odpověď. Už mi v hlavě běhají další básně. Měj se krásně.Opatruj se. Ono s tím kouřením je těžké přestat. Znám pár lidí, co kouří a je to o vůli přestat.Můj strejda Jára kdysi kouřil. Bylo mi šest, když zemřel. A celý život mu babička říkala, ať přestane a byla jenom protivná. Já jako dítě si ho pamatuji skoro pořád s cigaretou. Seděla jsem mu na klíně a nosila výkresy a on k ním dopisoval mé příběhy, protože jsem ještě neuměla psát. ...Pořád ho vidím před sebou. Určitě mě má i z nebe pořád rád.
25.07.2021 11:59:16 | mkinka
jo jo jo dík, motivační dopisy to mi de, však mám čertifikát seko z jup, garantovanej z fondu éeu a sháním tabák, taťka to pěstoval v pralese, ale nějak to zašlo, hezká vzpomínka ta tvoje, takže jsi i malířka kreslířka básnivá hezký den:))
25.07.2021 12:17:39 | J's ..
Mám v sobě vnitřní dítě a to nacházím a naplňuji ho. Ta malá holčička si přála psát, tak píšu, ta malá holčička si kdysi přála malovat, tak pro radost a ve stresu maluji.
25.07.2021 18:27:41 | mkinka