Sodíku ale máš tam sodovku a ta je s bublinkami co2 pro zpestření
příměsi rozsypaného a nějaký kávový prvek, což teď nejsem schopen poznat, jsi asi chemik 8) ...je to červená sůl? ta neexistuje, leda že by láska, no možná bych měl méně solit.
27.07.2021 13:31:46 | zoufalec