Sen.
Zdálo se mi, že jsi mě líbal.
Zdálo se mi, že jsi mě svlékal.
Nejsem ryba ani rak.
Láska hraje šach.
Jsi tam?
Už se usmíváš?
Chci zase usínat
a hladit se
a láskou se smát.
Krásné sny jsou v nás.
Přibliž se.
Půjdeme dál snáz.
Přečteno 256x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, Achilleus Naso, Marten, Frr, paradoxy, praetorian
Komentáře (2)
Komentujících (2)