Nejen v písmenkách.
Chtěla jsem spát.
O lásce začalo se mi zdát.
Sen krásný.
Měl spád.
Důvěra, porozumění, klad.
Láska není jen v písmenkách.
Milostných hrách.
L je luna,
co se líbí
a dobré sklízí.
Všechno se podá,
když svítí.
A utíká k doplnění.
Citů dovršení.
S dělá kotrmelce
a K přidá pus kulomet.
Poselství miliónů hvězd.
A ještě šeptá, že hvězda
nebeská je hezká.
Báseň se rodí. Nemarodí.
Radostí tříská.
Se snem usíná Jitka.
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)