Růži čajovou
Růži čajovou podal mi
Úsměv nesmělý k ní přidal
Ruce naše se potkaly
Vzrušení v nás probudily
Polibkem svým ústa sevřel mi
Jazykem jazyk poškádlil
Naše hrudi se konečně setkaly
Ňadra má polaskal
Pak tanci milostnému
naše těla se oddaly
Vzdechy touhy zněly nocí,
v extázi ústa tě volaly
tiše pak světlo lampy růžový
hlídalo slastný spánek voňavý.
hm, čajové speciální rituály :) škoda, že je moc lidé nepraktikují, je v nich mnoho porozumění a pochopení:)
02.08.2021 19:51:53 | Ray Magini
to je pravda, ono vůbec spousty krásného mezi lidmi mizí a je to velká škoda
03.08.2021 20:40:47 | Aramgad
Zbývá už jen naděje, tu nám nikdo nevezme :)
03.08.2021 23:28:50 | Ray Magini