Hromada Citů
zase jsem havířem se jmelím
na cesty ti zachumelím
jen sněž
jen sněž
ať peřina si na tmu sedá
a já tvé zlaté chvíli nedám
jen běž
jen běž
v létě v srpnu máky prší
a já nesu pod přístřeší
hory doly
antracit se směje
na orchideje noci
svaly srdce zimou ztuhly
ale
píšu dále
jak jsem
citové uhlí ...
Přečteno 200x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, šerý, mkinka, Isla, Vivien, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)