Jitření
Ranní mlhou voní kvítí,
opar v rose zmáčený.
Probouzíš se pro přežití,
sny již jsou dost vzdálený.
Slunce ještě vidět není,
znamení noci již odešla.
Nejistota bez vzrušení,
co nový den nachystá?
Hlavu tvojí na rameni,
když zvuky dne teprve klíčí.
Unaveně mez myšlení,
směr k nebeské výši.
Leť v polibku k obzoru,
vzájemností opilí sílu máme.
Srdce s funkcí motoru,
klacky v cestě hravě láme.
Přečteno 205x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Isla, šerý, Květka Š., paradoxy, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)